Japonski cosmo lifting

KAJ JE JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA?

Japonski cosmo lifting je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. S staranjem naše obrazno tkivo zmanjšuje proizvodnjo kolagena in posledično začne koža izgubljati prožnost in elastičnost. Pojavijo se prve gube, koža se začne povešati, opaznejše pa postanejo tudi poškodbe, ki so nastale zaradi prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom. Večina ukrepov proti prehitremu staranju kože, ki so razpoložljivi na trgu, je invazivnih. 

Med njimi je najbolj razširjena uporaba kirurškega liftinga, botoksa, kolagena in podobnih polnil. Njihova uporaba vsekakor ne deluje blagodejno na telo in lahko vodi do nezaželenih stranskih učinkov, kot so prehod toksinov v druge dele telesa. Kreme in losjoni imajo pri tem malo ali skoraj nič učinka. Končno je na voljo tudi metoda, ki ne izboljšuje samo strukture vaše kože, temveč tudi blagodejno vpliva na ostale dele telesa. In poleg vsega nima nikakršnih stranskih učinkov.

 Metodo Japonskega cosmo liftinga je razvila mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen. V 33-letnem obdobju njenega ustvarjalnega delovanja je ugotovila, da nobena druga naravna metoda ne prinaša takšnega učinka kot ravno Japonski cosmo lifting.

KAKO DELUJE?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorični postopek, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporablja naravne ekološke izdelke. Je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu. S stimulacijo obraznih tkiv pripomore k regeneraciji, poleg tega pa tudi učvrsti obrazne mišice, zmanjša globoke in preprečuje nastanek drobnih gubic. Obraz postane svež in sijoč.

ZA KOGA JE PRIMEREN?

Japonski cosmo lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. Pri mlajših ljudeh se izkaže kot odlična preventiva proti nastanku drobnih gubic in izgubi kolagena. S terapijami ostane koža napeta in zdrava. Pri zrelejši koži Japonski cosmo lifting zmanja učinke obraznega staranja, kot so drobne gubice in starostne pege. Z rednim izvajanjem terapije te postopoma izginejo, ostane pa le še bežen spomin nanje. Z Japonskim cosmo liftingom občutno izboljšamo stanje mišic po obrazni paralizi. Izvajanje liftinga ima dvojni učinek: stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate, stimulacija akupresurnih točk pa blagodejno vpliva na celotno telo in duha ter izboljšuje splošno počutje.