Innofacial nega obraza

INNOFACIAL NEGA OBRAZA

Innofacial je najmočnejši, neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščitno kože na enem mestu.

Revolucionarni sistem poskrbi za celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic. Pri svojem delovanju uporabljamo dermatološko testirane serume in patentirano infusion soft ročko, s čimer vam kožo neinvazivno in brez iritacij razslojimo. brez stiskanja globinsko očistimo ter nahranimo in navlažimo.

Rezultati prinašajo takojšnje in dolgoročne ugodnosti za zdravje kože, ki jih lahko vidite in občutite. Postopek aktivno vpliva na različne kožne problematike istočasno, vključno z aknami, drobnimi gubicami, dehidracijo, hiperpigmentacijo, neenakomernim tenom in zamašenimi porami.

Z innofacial negami tretiramo vse aknaste kože najstnikov, poskrbimo za izboljšanje stanja rozaceje, psoriaze, kožne srbečice ter varno učinkujemo na tanke, starejše kuperozne kože brez iritacij in poškodb tkiva. Izdrazito izboljšamo strukturo kolagenskih in elastinskih vlaken ter mišični tonus. Vlakna vezivnega tkiva postanejo čvrsta, koža pa gladka in napeta.

REZULTATI VIDNI ŽE PO PRVEM TRETMAJU!